Visionsarbete

Skellefteå Buss 2031

Kollektivtrafiken står inför en mängd utmaningar inte minst med anledning av Coronasituationen och alarmerande miljörapporter. I Skellefteå pågår en sällan skådad expansion med anledning av stor industrialisering och därmed inflyttning av folk från hela världen.

Skellefteå buss har gjort ett visionsarbete där vi tillåtits att tänka fritt kring vad framtidens resenärer kan ha för behov och önskningar och hur vi och samhället kan möta dessa nya utmaningar. Utvecklingen går oerhört snabbt nu och framtiden är kanske här snarare än vad vi tillåter oss att tro.

Visionsarbetet gjordes med ledning av Hello Future. I Transformationspodden fördjupar de sig i Skellefteå buss visionsarbete tillsammans med VD Marie Larsson och HR-chef Jenny Sundén. Lyssna gärna för att få en bild av arbetet och en liten insyn i hur Skellefteå buss höjer blicken samtidigt som vi ska göra ett bra jobb här och nu med att leverera pålitlig och trygg kollektivtrafik idag.
Om ni inte kan använda ovan länk till spelare (beror på vilken plattform ni nyttjar) så googla på Transformationspodden #49 eller sök på plattformar som levererar poddar.

Ladda ner pdf

Klicka på bilden för länk till pdf.
Skellefteå Buss Visionsarbete
crossmenu