2022-09-20:
Finaldagen den 6 september är gott och väl över, Kerstin och Skellefteå buss kan stolt konstatera att insatsen gav en mycket hedrande 11:e plats.

Tänk att Skellefteå buss har en av Sveriges bästa bussförare 2022!

Kerstin är nöjd med sin insats under finaldagen vilken innehöll både körövningar, krisövningar och annat som man som ny på SM:et inte hade någon aning om. Norran har gjort en kort uppföljning på den första artikeln och om du har ett abonnemang hos Norran så kan du läsa det här>>

Väldigt roligt att så många har reagerat positivt på det här initiativet. Vi hoppas att fler av våra chaufförer vill anmäla sig till kommande SM.

Stort grattis till Kerstin från Skellefteå buss!

 

 

2022-08-09:
På Skellefteå buss är vi väldigt stolta och glada över att en av våra chaufförer lyckats ta sig till finalen av årets Bussförar-SM!

Stort grattis till finalplatsen Kerstin Lindqvist!

Ni kanske har läst om detta i Norran? Tyvärr är artikeln låst men den porträtterar både vår chaufför Kerstin fint och den beskriver att Bussförar-SM arrangeras för att öka fokus på och höja statusen för bussföraryrket. Busschauffören har en nyckelroll för att resan ska bli behaglig och säker men de är även företagets ansikte utåt och det är viktigt att bussföraren är serviceinriktad, representativ och har ett bra kundbemötande.

6 september går finalen av stapeln och vi önskar Kerstin all lycka till!

Kanske kliver ni på en buss som Kerstin kör och får er en ”finalist-resa”. Men alldeles oavsett vilken av våra chaufförer som råkar köra just din busstur så kan vi lova dig en behaglig resa då alla våra chaufförer är duktiga och ambitiösa yrkesförare som dagligen utför ett utmärkt arbete i trafiken.

Länk till låst artikel, ni kan läsa den om ni har Norran-abonnemang>>