Nedan tävling är nu avslutad. Vinnarna presenteras nedan. Just nu finns ingen aktuell tävling.

 

 

 

STORT GRATTIS!

Vinnarna i vår Periodkortstävling okt-nov 2015 är dragna!

De lyckosamma blev:
1:a pris: Maria Lindgren
2:a pris: Maja Olofsson
3:e pris: Anki Stenlund

Vinnarna är kontaktade via mail.

STORT TACK till alla som deltagit i tävlingen!

Behöver du komma i form? Minska reskostnaderna? – Ta bussen, få vardagsmotion, återhämtning och spara pengar! Vinn presentkort på inredning och annat. Dessutom rabatt på gymkort och bad!

tabussen

  Tävla

  Ja, jag vill självklart ta chansen att vinna priser i Skelleftebuss utlottning.

  För att vara med i utlottningen av fina priser så trycker jag på ”gilla-knappen” längst ner på denna sida för att gilla Skelleftebuss facebook-sida. Jag har dessutom köpt ett periodkort under oktober eller november månad.

  Jag anmäler mig till utlottningen genom att skicka in mina uppgifter nedan.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon

  Sitter byxorna extra trångt efter sommarens grillkvällar och vinpimplande mitt i veckan? Känns trapporna både längre och brantare efter semestern? Tycker du att kostnaden för att använda bilen börjar bli i häftigaste laget?

  Får vi i så fall föreslå en lösning?

  Ta bussen!

  Du går till busshållplatsen och får frisk luft och motion. På bussen får du tid för återhämtning, reflektion och planering och anländer pigg och fräsch till din destination. Dessutom sparar du pengar när du inte använder bilen. Pengar som du kan använda till annat. Kanske en resa till värmen när vintern känns som mest ansträngande?

  Testa själv under minst en månad!

  Köp ett periodkort i Skellefteå Lokaltrafik under oktober eller november och gilla samt dela oss på Facebook så är du med i utlottningen av fina priser från bland annat Mio. Alla som deltar i tävlingen köper badbiljett på Eddahallen till halva priset under tävlingsperioden. 360 träningscenter erbjuder dessutom 50% rabatt på gymkort Premium under samma period om du inte är medlem sedan tidigare. Förutsättningarna för att kunna ta del av rabatterna är uppvisande av periodkort samt kvitto.

  Ett periodkort kostar maximalt 810 kronor och innebär ett obegränsat antal bussresor inom Skellefteå centralort och ända till Skelleftehamn. Väljer du att köpa kort giltigt bara i centralorten är priset endast 520 kronor. För pensionärer och ungdomar upp till 26 år är priset dessutom lägre.

  Se alla biljetter & priser här

   

  Gilla & dela oss på Facebook