Timvikariat chaufför

Vi söker ett flertal vardagshjältar som vill stärka vår organisation och hjälpa oss att hjälpa andra i Skellefteå. Som busschaufför hos oss hjälper du resande människor att på ett hållbart sätt färdas både i jobbet och på fritiden. Du ansvarar för att ge god service till resenärer och säkerställer att såväl passagerare som medtrafikanter känner sig trygga med Skellefteå buss.

För att arbeta som busschaufför hos oss krävs en förarutbildning med erhållet D-körkort. Giltigt Yrkesförarkompetensbevis (YKB) är meriterande men inte ett krav. Om du inte har ett giltigt YKB bör du ha genomfört utbildningen tidigare.

Läs mer och ansök på sidan nedan:

Ansök här

—————————————–

Intresseanmälan busschaufförer till Skellefteå buss

Skellefteå buss tar hand om kollektivtrafiken i Skellefteå, både stadstrafiken och delar av länets linjetrafik. Vi står också bakom flygbussen och skoltransporter.

Vill du visa intresse för anställning hos oss är du varmt välkommen att lämna din intresseanmälan via Jobbakuten Hefty, använd nedan länk. På så vis blir du sökbar för oss när behov uppstår av att rekrytera fler medarbetare.

För att kunna jobba som busschaufför hos oss krävs det att du har ett giltigt förarbevis för buss samt YKB.

Läs mer och anmäl intresse här

Tack för att du visar intresse för Skellefteå buss!

—————————————–

Yrkesutbildning Yrkesförare persontransporter med buss

En yrkesutbildning som VUX anordnar i samarbete med Skellefteå buss AB vilken ger dig möjlighet att ta bussförarkort. Bussförarkort är ett krav för arbete som bussförare.
Branschen ser gärna att fler utbildar sig till bussförare, både kvinnor och män.

Här finns all info du behöver, pdf>>

Har du frågor
Om kurser och utbildningens upplägg, kontakta:
VUX, Ellinor Berglund på telefonnummer 0910-73 50 00 (kundtjänst) eller e-post ellinor.berglund@skelleftea.se

Om antagningsprocessen, kontakta: VUX, på telefonnummer 0910-73 50 00 (kundtjänst) eller e-post vux@skelleftea.se

Om dina möjligheter till studiemedel, kontakta: CSN på telefonnummer 0771-27 60 00 eller e-post.

Vill du ha vägledning eller stöd med att ansöka om studiemedel, kontakta: Centrum för studievägledning, CV, på www.skelleftea.se/cv Där kan du boka tid för personlig vägledning, hitta öppettider och kontaktuppgifter.