Intresseanmälan busschaufförer till Skellefteå buss

Är du en vardagshjälte? Eller en busschaufför? För oss på Skellefteå buss är det samma sak. Just nu söker vi ett flertal vardagshjältar som vill stärka vår organisation och hjälpa oss att hjälpa andra i Skellefteå.

Skellefteå buss tar hand om kollektivtrafiken i Skellefteå, både stadstrafiken och delar av länets linjetrafik. Vi står också bakom flygbussen och skoltransporter.

Vill du visa intresse för anställning hos oss är du varmt välkommen att lämna din intresseanmälan via Jobbakuten Hefty, använd nedan länk. På så vis blir du sökbar för oss när behov uppstår av att rekrytera fler medarbetare.

För att kunna jobba som busschaufför hos oss krävs det att du har ett giltigt förarbevis för buss samt YKB.

Läs mer och anmäl intresse här

Tack för att du visar intresse för Skellefteå buss!

Intresseanmälan för arbete som mekaniker

Skellefteå buss erbjuder en modern miljö att verka i, gott kamratskap och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer bli en del av ett team med flera duktiga mekaniker och tekniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer samt förebyggande underhåll på bussar av märkena Scania, Iveco, Volvo och Solaris.

Kontakta teknisk chef Håkan Fahlgren på 0910-72 56 20, eller hakan.fahlgren@skebuss.se om du vill veta mer.

Visa ditt intresse här.

—————————————–

Vill du bli en av oss? Vuxenutbildningen i Skellefteå kommun erbjuder regelbundet Yrkesutbildning – Yrkesförare persontransporter med buss.

Kontrollera vad de har att erbjuda dig för att komma vidare i arbetslivet och kanske blir just du vår nästa kollega?

Yrkesutbildningar Skellefteå >>