Meny
Inlagt den:
16 februari 2023

Skellefteå buss söker servicehallsmedarbetare

För rekrytering till denna tjänst samarbetar vi med Jobtip så din ansökan måste gå via deras sida. Mer info och ansökan via Servicehallsmedarbetare – Skellefteå Buss AB (jobtip.se)

DINA ARBETSUPPGIFTER 

I uppdraget arbetar du med all service till bolagets bussar. Servicen består främst av tankning, tvättning, städning samt säkerställer att bussen är klar för drift. Du utför även daglig kontroll av fordonen vilket innebär bland annat påfyllning av olja, kyl-/spolarvätska samt efterkontroll av däck. Du samarbetar även med bolagets trafikledning vid bussbyten och verkstaden för underhåll. Viss rapportering och dokumentation i bolagets interna kvalitetssystem ingår.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Vi söker dig med D-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete eller arbetat med fordon. Du bör även ha goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Som person bör du vara ansvarsfull och strukturerad med hög servicekänsla som lägger stor vikt vid att hjälpa andra. Du är en självgående person som trivs med både självständigt arbete och att samarbeta med andra.

Omfattning: Heltid med varierade arbetstider under dygnet veckans alla dagar.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Kontaktpersoner: Kerstin Lindström Gruppchef nås på kerstin.lindstrom@skebuss.se
Ali Abdowood 073-722 83 24 Fackligt ombud, Kommunal

 

crossmenu