Abonnemang

Skellefteå buss ägs till 100% av Skellefteå Kommun. Av den anledningen utför vi beställningstrafik/abonnemang endast till kommunen och dess bolag (bl.a Skellefteå Airport, Skellefteå Industrihus, Skelleftebostäder AB, Skellefteå Kraft AB, Skellefteå stadshus AB).

Övriga föreningar, privatpersoner och företag hänvisar vi till andra bussbolag i området.

För att göra en bokning fyller ni i nedan formulär. Notera att ni ALLTID ska få en skriftlig bekräftelse per mail på vad ni bokat – först då är bokningen giltig. Det här gör vi för att försäkra oss och kunden om att allt är enligt era önskemål!

Vi kommer behandla ert ärende så snart vi kan.
Ifall tiden är knapp så ber vi er ringa och förklara ert ärende så hjälper vi er vidare till rätt person, 0910-72 56 00.

Välkomna!

  Abonnemang

  Nedan formulär fylls i och skickas till Skellefteå buss. Notera att ni ALLTID ska få en skriftlig bekräftelse per mail på vad ni bokat - först då är bokningen giltig. Det här gör vi för att försäkra oss och kunden om att allt är enligt era önskemål!

  Ditt för- och efternamn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag/skola/förvaltning (obligatorisk)

  Faktureringskod (kommunens sjuställiga bokstavskod)(obligatorisk)

  Faktureringsadress (vid kommunalt bolag)(valfritt)

  Jag önskar boka:

  Avresedatum (obligatorisk)

  Avresetid (obligatorisk)

  Avreseplats (var bussen ska lasta) (obligatorisk)

  Antal resenärer (obligatorisk)

  Återresetid (om t/r)

  Beskrivning av resan:
  Ange var resan ska gå, eventuella mellanliggande besöksmål, om det är en enkelresa eller tur och returresa och i så fall när återresan ska påbörjas. Kort sagt, allt som chauffören behöver veta för att kunna genomföra resan enligt era önskemål. (valfritt)

  Ange summan av de två talen nedan

  Dataskydd
  De uppgifter du lämnar om dig registreras av oss på Skellefteå buss och sparas i datasystem. Ovan registrering görs för att Skellefteå buss ska kunna fullgöra tjänsten ”Abonnemang”. Uppgifterna kommer att sparas så länge de behövs i verksamheten.
  Skellefteå buss har ett dataskyddsombud. Alla frågor till dataskyddsombudet mailas till: info@skebuss.se
  För mer information om dataskydd, se Datainspektionens webbplats>>