Jobba hos oss

Jobba hos oss 2020-07-10T11:35:46+00:00

Som medarbetare hos oss är du med och bidrar till ett omtänksammare samhälle med service som gör vår plats tillgänglig för fler och underlättar vardagen för många människor.

Du är en viktig del i att skapa ett Skellefteå som människor kan och vill bo i, och att utveckla det kollektiva resandet för en hållbar framtid.

Oavsett om du är chaufför, trafikledare, jobbar i vår verkstad eller som administratör spelar du stor roll. Du jobbar med stor frihet och eget ansvar för att vi tillsammans ska kunna leverera tjänster som man kan lita på och som våra resenärer, kunder och ägare känner sig nöjda och trygga med.

Utbildning – Just nu rekryterar vi till utbildning!

Tänk om du också körde buss!

Skellefteå buss behöver ännu fler chaufförer och genomför därför en utbildning tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin. Under utbildningen ingår arbetspraktik hos oss på Skellefteå buss och vårt mål är att erbjuda en anställning som busschaufför när du är färdigutbildad. Du kan söka utbildningen om du är minst 21 år och inskriven som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen. Dessutom behöver du ha B-körkort och behärska det svenska språket. Vi ser helst att kvinnor söker till utbildningen pga jämnare könsfördelning. Det är meriterande om du kan flera språk.
Som busschaufför i Skellefteå har du ett viktigt uppdrag och bidrar till framtidens hållbara resande.

Något att vara riktigt stolt över, med andra ord. Låter det intressant? Välkommen på informationsträff hos oss på Skellefteå buss!
Tid: 18 augusti kl 9–11 samt kl 13–15
Plats: Skellefteå buss, Lagergatan 21 C

Vi behöver ännu fler busschaufförer. Sök utbildningen själv, eller tipsa en vän!

Anmäl er här>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jobb – Just nu söker vi chaufförer!

Detta gör vi i samarbete med Wikan Personal vilka sköter rekryteringsprocessen.

Följ denna länk för mer information och för att göra en ansökan>>