Försäljningsställen

Försäljningsställen 2017-11-24T13:01:47+00:00

Försäljningsställen Skellefteå Lokaltrafik

Bussbiljetter köps med fördel i förväg på Skellefteå Busstation eller på Skellefteå buss kontor. Betalning kan ske med kort eller kontanter.
Skellefteå Busstation, se aktuell info här.  Från och med måndag 21/8 2017 är det den nya provisoriska Skellefteå Busstation som gäller. Det är Skellefteå Kommun och Länstrafiken Västerbotten som informerar om busstationsflytten. Läs gärna mer på deras hemsidor: Skeå Kommun Länstrafiken

Skellefteå buss kontor, N.Järnvägsgatan 53, tel. 0910-72 56 00, öppet måndag – fredag 08.00-16.00.

Dessa biljetter kan även köpas ombord på bussen:

Enkelbiljett, Rabattkort, Periodkort, Reskassa. OBS! Sedan 13/6 2016 endast betalning med kort (ej kontanter) på bussen! Betala med betalkort på bussen. De flesta kort går bra men, dessa kort har vi INTE möjlighet att ta emot: American Express, Diners, Maestro.

Dessa biljetter kan ej köpas ombord på bussen, ej heller på försäljningsställena:

Skolkort, detta kort utfärdas och distribueras av Skellefteå Kommuns kundtjänst efter beslut och kan inte köpas av enskild. Läs mer
Företagskort och seniorkort, dessa kort ansöker man om hos Länstrafiken. Läs mer

Regiontrafik Västerbotten

Bussbiljetter köps med fördel i förväg på någon av Västerbottens Busstationer. Betalning kan ske med kort eller kontanter. Det går även att köpa biljett ombord på bussarna, betalning sker då med kort.

Hockeybussen

Säsong 2017/2018: Bussbiljett till Hockeybussen kan köpas ombord på bussen (endast kortbetalning) eller i mobilappen.  Endast tur & returbiljetter säljes.

Flygbussen

Bussbiljett till Flygbussen kan köpas ombord på bussen eller i Skellefteå buss mobilapp. Betalning sker med kort.  Bussbiljett kan även köpas hos din resebyrå i samband med köp av flygbiljett.

Tågbussen

Bussbiljett till Tågbussen kan köpas ombord på bussen. Betalning sker med kort. Bussbiljett kan även köpas hos din Busstation, Resebyrå eller SJ i samband med köp av tågbiljett.

Sambulansen

Beställning av resa görs hos Reseservice efter medicinsk bedömning. Betalning sker ombord på bussen med betalkort eller kontanter vid påstigning. Alla resor med Sambulansen förbokas.

Färdtjänsten

Färdtjänsten är en kompletterande kollektiv transportform till personer som på grund av ett varaktigt funktionshinder inte har möjlighet att nyttja allmänna kommunikationsmedel. Färdtjänst ansöks om hos Skellefteå Kommun. De som har rätt till detta får ett färdtjänstkort utfärdat av kommunen. Detta kort skall visas upp vid varje resa och resan betalas ombord på bussen. Betalning kan ske med kort eller kontanter. Alla resor med färdtjänst förbokas.